Jump to content

Wikipedia:Na kontakto

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Stampa:Active editnotice

Informacion i rëndësishëm

  • Wikipedia nuk ka bord editorial. Përmbajtja nuk është rezultat i një vendimi editorial nga Fondacioni Wikimedia apo nga personeli i saj.
  • Megjithëse ju mund të kontaktoni themeluesin Jimmy Wales, ai nuk është përgjegjës për artikuj individualë apo për veprime të përditshme.
  • Wikipedia shkruhet, redaktohet, mirëmbahet, dhe drejtohet pothuajse plotësisht nga vullnetarë nga e gjithë bota.
  • Wikipedia është e lirë dhe pa reklama. Ajo drejtohet nga një fondacion privat jofitimprurës, mbështetet nga qindra mijëra dhurues individualë.

Ju lutemi shikoni Rreth Wikipedia-s dhe përgjigjet e pyetjeve më të shpeshta për informacione të mëtejshme.

Pyetjet kryesore

Other matters

For readers

For the press

For business development or partnerships

For Wikipedia editors

For website administrators