Wikipedia:Projekti TV/Stacione/Shqip/RTK

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Projekt i filluar me qëllim të përmbledhjes së temave që kanë të bëjnë me televizionin.

Projekti RTK redaktoni të dhënat dhe ...
Emëtimi i plotë :
Intenacional
Adresa
Vendi
Radiotelevizioni i Kosovës
Radio Television of Kosova
Rr. "Xhemail Prishtina" nr. 12
Prishtinë, Kosovë
Tel
Fax
E-mail
+381 /0/ 38 230 102 dhe +381 /0/ 38 230 103
+381 /0/ 38 235 336
post@rtklive.com
Në Internet
Radio
TV:
http://www.rtklive.com
http://blueskylive.radio-kosova.com/index.php
s´ka
Në Wiki:
Kategoria
etj.
RTK
s´ka
Radio Televizioni i Kosoves, Radio Televizioni i Kosovës
Frekuencat lokale:
Frekuencat satelitore:

Prodhimet[Redakto nëpërmjet kodit]

Transmetimet[Redakto nëpërmjet kodit]