Wikipedia:Vota për grisje

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Wikipedia:VPG)
Jump to navigation Jump to search

Arkivat
2005-2018 · 2019-2020
Shkurtimi: WP:VPG

Faqet e më poshtme janë treshtuar për grisje

Grisjet e faqeve mund të bëhen nga një administrator kur janë vandalizëm i qartë, apo nuk ka asnjë shenjë shquarsie. Kjo faqe përmban votime dhe mund të përdoret për artikuj që kanë ndenjur një farë kohe në wiki (të paktën një muaj) dhe duhet të votohen për grisje, pasi ai që i sjell këtu mendon që duhet një vendim komuniteti nëpërmjet një votimi. Pasi të keni shtuar kërkesën e grisjes këtu, vendosni stampën {{Artikull për grisje/dated}} në krye të artikullit dhe njoftoni krijuesin e artikullit me stampën {{Njoftim ApG}}.

 • Kini parasysh rregullat e mëposhtme kur votoni për faqet e mëposhtme (me PËR (Grise), me KUNDËR (Mbaje), ose me ASNJANËS):

Kulla e Mujë Krasniqit

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 14 janar 2019 21:29 (CET)

Nuk ka shquarsi.--1l2l3k (diskutimet) 21 shtator 2018 14:14 (CEST)


Debati:Kadare - Qosja

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit--1l2l3k (diskutimet) 14 janar 2019 21:29 (CET)

Votimi do mbahet 1 jave, dhe pastaj do mbyllet.--1l2l3k (diskutimet) 6 dhjetor 2018 18:15 (CET) Gjykuar nga aq sa mund te matet permes kerkimeve ne google, debati ka qene njemend i gjalle dhe gjithperfshires. Mirepo faqja eshte si e titulluar keq ashtu edhe lenden e ka te pareferencuar. --GrepfrutAroma (diskutimet) 6 dhjetor 2018 17:00 (CET)


Imazh i ngrirë

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit.--1l2l3k (diskutimet) 14 janar 2019 21:29 (CET)

Faqe pa shquashmeri, e keqradhitur dhe pa referenca. --GrepfrutAroma (diskutimet) 7 dhjetor 2018 22:14 (CET) Diskutimi do zgjasi se paku 1 jave. --1l2l3k (diskutimet) 8 dhjetor 2018 00:32 (CET)


Qeveria e Shqipërisë

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 10 shkurt 2019 19:48 (CET)

Faqe, per mendimin tim, e pakuptimte. Duket e keqperkthyer qe ne titull dhe besoj se ka synuar te jete per Qeverisjen ne Shqiperi. Pastaj nje paragraf i pareferencuar dhe nje liste jopraktike, qe besoj se ka kategori plot mekembese te atyre te dhenave.


Ema Ismajli

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit--1l2l3k (diskutimet) 14 janar 2019 21:29 (CET)

Nuk ka shquarsi, asnjë burim dhe përmbajtja s'është enciklopedike. — Βατο (diskutimet) 28 dhjetor 2018 00:38 (CET)


Taxi prishtina

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit.--1l2l3k (diskutimet) 14 janar 2019 22:50 (CET)

Nuk është artikull enciklopedik. — Βατο (diskutimet) 30 dhjetor 2018 15:34 (CET)


Pulatkosove

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit.--1l2l3k (diskutimet) 19 janar 2019 17:49 (CET)

Nuk është në gjendje enciklopedike. — Βατο (diskutimet) 16 janar 2019 19:07 (CET)


Kultura mesjetare në Shqipëri

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 24 shkurt 2019 21:07 (CET)

Sipas shkelies së drejtës së autoritΒατο (diskutimet) 21 shkurt 2019 16:09 (CET)

 • Symbol support vote.svg PËR Βατο (diskutimet) 21 shkurt 2019 16:09 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR por do kisha dashur te di ku eshte marre gjithe ai masiv informacioni @Βατο, sepse mund te jete i dobishem ne nje te ardhme te afert. --GrepfrutAroma (diskutimet) 24 shkurt 2019 10:50 (CET)
  @GrepfrutAroma, nuk e di se ka një burim i vetëm që përmbanë të gjithë informacionet e artikullit, kur kërkohet në Google dalin disa burime nga të cilët është kopjuar teksti. — Βατο (diskutimet) 24 shkurt 2019 11:56 (CET)

Rudina Suti

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 30 maj 2019 22:02 (CEST)

Nuk ka shquarsi, gjithashtu subjekti i artikullit kërkon grisjen (Wikipedia:Articles for deletion/Rudina Suti). — Βατο (diskutimet) 19 prill 2019 18:47 (CEST)

 • Symbol support vote.svg PËR Βατο (diskutimet) 19 prill 2019 18:48 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR — Informacioni ngjan të jetë i saktë por meqë nuk ka ndonjë mbulim aq të gjerë në Google dhe vetë personi për të cilin flitet kërkon grisjen e tij, jam dakord. - Klein Muçi (diskutimet) 30 maj 2019 12:28 (CEST)

Loja Moomoo.io

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 30 maj 2019 22:04 (CEST)

Nuk ka shquarsi (Wikipedia:Articles for deletion/MooMoo.io). — Βατο (diskutimet) 19 prill 2019 21:30 (CEST)

 • Symbol support vote.svg PËR Βατο (diskutimet) 19 prill 2019 21:30 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR — Megjithëse loja duket reale, mund të risillet si artikull në të ardhmen nëse bëhet më e famshme. - Klein Muçi (diskutimet) 30 maj 2019 12:25 (CEST)

Alexander Fischer

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 30 maj 2019 22:05 (CEST)

Nuk ka shquarsi — Βατο (diskutimet) 29 prill 2019 11:03 (CEST)

 • Symbol support vote.svg PËR Βατο (diskutimet) 29 prill 2019 11:03 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR — Do të kisha votuar kundër se informacioni duket se trajton një rast të rrallë, interesant mjaftueshëm për të qenë pjesë e enciklopedisë por në Google s'mund të gjesh asnjë burim që ta përkrahë çfarë thuhet kështu që me shumë gjasë është i rremë. - Klein Muçi (diskutimet) 30 maj 2019 12:32 (CEST)

Egzon Dobroshi

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 15 qershor 2019 14:18 (CEST)

Nuk ka shquarsi — Βατο (diskutimet) 11 qershor 2019 12:43 (CEST)

 • Symbol support vote.svg PËR Βατο (diskutimet) 11 qershor 2019 12:43 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR – Duke qënë se isha une ai qe e vendosa stampen per grisje, mendoj te jap me me detaje arsyet e mia: Artikulli ka 0 referenca, jam 100% i sigurt qe eshte krijuar nga te aferm ose shok te personazhit, nuk ka asnje indicie ose prove qe mund te kete luajtur ne nivele profesioniste, dhe emri i tij nuk del ne asnje uebfaqe ne lidhje me futbollin (soccerway, transfermarkt etj), ndertimi eshte i keq, nuk ka asnje kategori dhe infobox i lojtarit mungon. Megjithate, nese perdoruesi q ka krijuar kete artikull @Arditi7,, ploteson te pakten kushtet e referencave, atehere mund te rishikohet. Nuk kam asgje personale me personazhin, thjesht po perpiqem per te bere punen time shqyrtuese. Faleminderit.—Sadsadas (diskutimet) 11 qershor 2019 15:05 (CEST)

Zanafilla e masonerisë

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 30 korrik 2019 19:17 (CEST)

Sipas shkeljes së drejtës së autoritΒατο (diskutimet) 13 qershor 2019 10:55 (CEST)

@Βατο, a mund të më tregosh më qartë ku shkelet e drejta e autorit? Se s'doja të hetoja tërë artikullin me kujdes. - Klein Muçi (diskutimet) 18 qershor 2019 13:41 (CEST)
@Klein Muçi, mjafton te kopjosh pjesët e ndryshme të tekstit dhe t'i kërkosh në Google, dalin disa faqe te krijuara para artikullit e Wikipedias nga ku mund të jetë kopjuar. — Βατο (diskutimet) 18 qershor 2019 13:48 (CEST)
@Βατο, është e vërtetë por materiali në to rezulton të jetë shkruar nga i njëjti person me personin që e ka shkruar këtu. Ai vetë deklaron se materiali i tij është përmbledhje e disa librave, gjë që s'do të përbënte shkelje të së drejtës së autorit. Të paktën me aq sa pashë unë. - Klein Muçi (diskutimet) 18 qershor 2019 14:45 (CEST)
@Klein Muçi, pashë që të njëjtat informacione të artikullit janë shpërndarë në disa forume, mendoj nga i njëjti person, por unë nuk e di sa hulumtim vetjak dhe sa pjesa të kopjuara nga librat përmbanë artikulli, sepse ka nje strukturë që nuk respekton standardet e Wikipedias. — Βατο (diskutimet) 18 qershor 2019 15:21 (CEST)
@Βατο, këtu jam dakord por fatkeqësisht s'di të gjykoj në lidhje me temën. Po qëndroj asnjanës në këtë rast. - Klein Muçi (diskutimet) 18 qershor 2019 15:33 (CEST)
 • Symbol neutral vote.svg ASNJANËSKlein Muçi (diskutimet) 18 qershor 2019 15:33 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR , Artikulli nuk ka asnjë burim të vetëm dhe 99% e blloqeve të paragrafeve pa burime jane copy-vio. Dhe sikur te mos jete copy-vio, nuk ka asnje burim. Artikulli nuk duhet te ekzistonte fare, por duhet te ishte percjelluar tek nje seksion i nje artikulli qe mund te titullohej "Masoneria". — Alban (diskutimet) 30 korrik 2019 18:33 (CEST)

Derdhja

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 6 korrik 2019 13:49 (CEST)

Megjithëse ejakulimi është proces fiziologjik me rëndësi që duhet trajtuar në një enciklopedi, artikulli në fjalë nuk duket të jetë i duhuri për temën. Në fillim mendova për një rititullim por dhe përmbajtja është e mbushur me probleme drejtshkrimore dhe ka një trajtim të ulët shkencor. Interneti është shpeshherë dritarja e parë informative për temat seksuale dhe nxitur nga kjo dhe nga fakti se është një artikull që ka mbi 3500 shikime në muaj sipas veglave X, propozoj grisjen e tij duke shpresuar për një trajtim më të mirë në të ardhmen. - Klein Muçi (diskutimet) 18 qershor 2019 13:41 (CEST)


NGOP

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 30 korrik 2019 19:17 (CEST)

Sipas: "shqueshmëria e një faqeje interneti": përveç një artikulli që tregon për një video të publikuar nga faqja, nuk ka ndonjë rëndësi enciklopedike. — Βατο (diskutimet) 19 qershor 2019 13:12 (CEST)

 • Symbol support vote.svg PËR Βατο (diskutimet) 19 qershor 2019 13:12 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR Sadsadas (diskutimet) 6 korrik 2019 23:51 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR Një artikull që nuk i intereson askujt, paragrafi në artikull është copy-vio nga faqa zyrtare e NGOP. - Alban (diskutimet) 30 korrik 2019 18:18 (CEST)

Fondacioni Kulturor “Harpa’’

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. — Βατο (diskutimet) 6 korrik 2019 13:49 (CEST)

Sipas shkeljes së drejtës së autorit. — Βατο (diskutimet) 19 qershor 2019 13:39 (CEST)


Panda (PUBG Mobile)

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Faqja u gris nga një administrator. — Βατο (diskutimet) 6 korrik 2019 13:49 (CEST)

Nuk ka shquarsi. — Βατο (diskutimet) 23 qershor 2019 22:21 (CEST)


Rasim Bajroviç

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. – Βατο (diskutimet) 10 gusht 2019 12:47 (CEST)

Artikulli eskziston dhe ne kater gjuhe te tjera te gjitha te krijuara nga nje perdorues. Edhe ne ato gjuhe qe ekziston eshte nominuar per tu grisur per arsyen e "Cross-wiki vandalism". Artikulli me shume eshte nje reklame e nje hoteli te nje biznesmeni qe nuk i intereson askujt.


Paqja Studentore

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. – Βατο (diskutimet) 10 gusht 2019 12:47 (CEST)

Nuk ka shquarsi dhe shkel të drejtat e autorit. – Βατο (diskutimet) 8 gusht 2019 23:25 (CEST)