Wikipedia:Vota për grisje

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shkurtimi: WP:VPG

Faqet e më poshtme janë reshtuar për grisje

Kini parasysh rregullat e mëposhtme kur votoni për faqet e mëposhtme (me PËR (Grise), me KUNDËR (Mbaje), ose me ASNJANËS):

Bashkësia Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje administrative për një diskutim që kishte pasur konsensus kohë më parë.--1l2l3k (diskutimet) 9 nëntor 2017 21:08 (CET)
 • Grise
Pasi që ky artikull ekziston duhet të ri-lidhet me artikullin e standartizuar Bashkësia Islame e Kosovës ose të griset.--Hipi Zhdripi 2005 Qershor 13 02:20 (UTC)
Duhet grisur se s'eshte tekst enciklopedik. Tekste te tilla mund te vendosen nen Wikibooks. Dori | Diskutim 2005 Qershor 13 02:48 (UTC)
Pasiqë kjo bashkësi nuk ekzistonë (shiko fleten e diskutimit ose komunikaten e BI Kosovës) është grisur fleta.--Hipi Zhdripi 2006 Janar 23 04:08 (UTC)


Dita e Mësuesit

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR Mbyllje administrative për një diskutim që kishte pasur konsensus kohë më parë.--1l2l3k (diskutimet) 9 nëntor 2017 21:08 (CET)
 • Grise
E para titulli nuk është teknikisht i saktë pasi duhet të jetë DITA E MËSUESIT dhe jo e mësuesve (ne shumës), dhe e dyta një artikull me titullin DITA E MESUESIT egziston. E treta informacioni ne artikullin e mesiperm nuk eshte i sakte, pasi nuk dihet me saktesi nese shkolla e hapur ne Korce eshte e para shkolle shqipe e hapur ne Shqiperi.
Per ata fol me Xixa, por me sakte eshte 7 Marsi ketu. --filozofi Flag of Albania.svg Flag of the United States.svg ??? 2006 Mars 9 15:53 (UTC)

Mos gris. Artikulli u spostua te Dita e Mesuesit. Diskutimet se ku mesohej perpara shqipja mund te jene shume, po dita e mesuesit tani per tani eshte e sanksionuar me ligj ne 7 mars. Festa eshte e rendesishme dhe historike. Edhe nese provohet qe shqipja eshte mesuar ne Himare apo Mirdite ne shekullin e 17-te, apo ne Laboven e Zhapes ne 1860, prape festa mbetet. Ka 70 vjet qe festohet. --Sulmues 6 Gusht 2010 15:38 (CEST)Shtëpia e Enver Hoxhës në Tiranë

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR Mendoj qe mjaftojnë 9 vjet diskutime dhe po e mbyll këtu. U kujtoj të gjithëve që ky nuk është votim, po argumentim për vlerën e artikullit në bazë të kritereve të shqueshmërisë që kemin në sqwiki. Një vendbanim i Z. Hoxha ka vlera historike, qoftë ai diktatori më gjakpirës apo njeriu më i shndritshëm i të gjitha kohërave. Argumentet KUNDËR grisjes jane me bindëse sesa ato PËR. --1l2l3k (diskutimet) 9 nëntor 2017 17:41 (CET)

e propozoj për grisje, pasi unë mendoj që nuk ka rëndësi enciklopedike. nuk ka aspak informacione, përmbajtja enciklopedike = 0. --bet_0 9 Maj 2008 20:59 (UTC)

 • Symbol support vote.svg PËR - jam dakord me ty, jam i sigurt që askujt nuk do ti interesonte ky artikull -- Cradel (UTC)
 • Symbol support vote.svg PËR - (Puntori 11 Maj 2008 11:36 (UTC))
 • Symbol oppose vote.svg KUNDËR Jam kunder grisjes sepse me te egzistoje si ze sesa te fshijme me gome nje pjese te historisr sone. Aq me teper ka vlera artiktektonike nje pjese e saj.se treti edhe ndertesa ka historine e saj.(J.)22 dhjetor 2008 OO:10 (UTC))
 • Symbol support vote.svg PËR - Fundja mund të shtohet tek "Enver Hoxha" si vendbanimi i tij i fundit!
 • Symbol support vote.svg PËR - Pajtrohem se mund mund të shtohet tek "Enver Hoxha" si vendbanimi i tij i fundit!Planeti 22 Dhjetor 2008 06:24 (CET)
 • Symbol oppose vote.svg KUNDËRMospo gjykoni vetem politikisht! Mund tia leme kohes per nje gjykim me te ftohte Sankt Georg(si dalin automatisht te dhenat???)22 dhj 2008 10:36
 • Symbol oppose vote.svg KUNDËR Jam për regullimin e artikullit me të dhëna të tjera. !Xixa 22 Dhjetor 2008 12:14 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR - Jorelevant+jomjaft : Faqja nuk shpjegon subjektin për të cilin po flet (shiko poshte). --  eagleal  5 Prill 2009 06:40 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR - Integrimi i ketij artikulli te Enver Hoxha do ishte e pershtatshme (mendoj)! --Lagoon 2 Shkurt 2010 18:41 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR - Integrimi i ketij artikulli si vlere arkitektonike e historike te Enver Hoxha do ishte me e pershtatshme... ~~ Rrjedha --Rrjedha 19 Shkurt 2015 12:50 (CET)
 • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - Pasi që duhet të ketë informata më të hollësishme për shtëpinë e tij , sipas mendimit tim e paktë do të ishte nëse vetëm fusim një paragaf të shkurtër tek biografia e Enver Hoxhës. --Zmarlind5 9 Nëntor 2017 17:30 (CET)
 • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - Nuk ka kuptim të votoj në një votim që ka qëndruar i hapur për 9 vjet radhazi pa dhënë rezultat, por më mirë po e bëj, sepse mund t'i shkrepë ndokujt në kokë ta grisë. Jam kundër sepse mendoj se shtëpia e tij është monument me vlerë historike, i cili mund të shndërrohet në muze--Udha (diskutimet) 9 nëntor 2017 17:41 (CET)

Kjo varet nese eshte monument nacional (white house, edhe pse e banuar eshte monument nacional) apo jo. Po thjesht ishte nje shpi qe kishte qene e Enver Hoxhes, atehere nuk shikoj arsyen e mbajtjes se artikullit. --  eagleal  22 Dhjetor 2008 15:04 (CET)

Dhe neqofte se jo e shtojme (se fundmi) te artikulli i Enver Hoxhes. --  eagleal  22 Dhjetor 2008 15:08 (CET)

Disa propozuan qe te futet tek artikulli "Enver Hoxh", por me sa pash permbajtjen e artikullit mbi kete shtepi sja vlen as tek ai artikull te futet. Disa thone se me kete po anashkalojme nje pjese te historise, kjo eshte e pa vertete sepse ajo shtepi sipas artikullit qe eshte nuk ka asnje vlere historike as bile arkitekturore. Faktikisht ne kete artikull eshte paraqitur vetem si nje adrese dhe asgje me shume. Puntori 6 Janar 2009 09:25 (CET)

Pas 1 jave artikulli mund te griset ne qofte se nuk ka ndryshime ne votim, ose ne artikull --  eagleal  5 Prill 2009 06:40 (CEST)

Në votim janë të përzier persona me më shumë nofka. D.m.th. votimi nuk ka vlerë.--Hipi Zhdripi 5 Prill 2009 06:46 (CEST)
 • Symbol oppose vote.svg KUNDËR Kollaj eshte te grisesh, veshtire eshte te shkruash artikuj. --Sulmues 3 Maj 2010 06:02 (CEST)

Të folurit në Prishtinë, Të folurit në Prizren, Të folurit në Pejë, Të folurit në Gjakovë

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje administrative për një diskutim që kishte pasur konsensus kohë më parë.--1l2l3k (diskutimet) 9 nëntor 2017 21:08 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR --Cradel 11 Janar 2010 10:22 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR - Hulumtim vetjak i pastër. --Λeternus 20 Janar 2010 00:35 (CET)
 • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - Hamani rakin.--Kurreshtja 20 Janar 2010 02:00 (CET) ???
 • Symbol support vote.svg PËR -- S'e kuptoj pse duhet bere votim per keto gjera... --Lagoon 20 Janar 2010 18:43 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR - Dakord me të thënat lart. Ne enciklopedin angleze mund te ishte quajtur Original Research, +jorelevant.--  eagleal  26 Janar 2010 04:12 (CET)
Në votim janë të përzier persona me më shumë nofka. D.m.th. votimi nuk ka vlerë.--Kurreshtja 26 Janar 2010 04:31 (CET)
Për cilët persona me më shumë nofka e ke fjalën? --Λeternus 26 Janar 2010 12:11 (CET)
E çuditshme: Cradel dhe Aeternus jane dy persona te ndryshme (me sa kam pare deri tani ne aftesit specifike se secilit). Lagoon, ka qene nje nga redaktuesit me te vjeter sqwiki, prape aftesit e tij jane ndryshe nga shumica e perdoruesve. Sa per mua do te ishte kot (apo jo ?) te thoshja qe kam vetem kete account dhe User:EagleBot (rroboti im). --  eagleal  26 Janar 2010 16:15 (CET)
Çudia është e çuditëshme pikërisht sepse ajo ndodhë.--Kurreshtja 26 Janar 2010 17:24 (CET)
Me fal por çfare the lart eshte diçka serioze. Sockpuppetry eshte nje gje shume e keqe, dhe ne qofte se mund te provosh (dhe te identifikosh) nje apo disa perdorues perdorin nofka te shumta (per votime eshte e njejta peshe si per vandalizem), te lutem ti shkruash ketu ose te hapesh nje diskutim te WP:A. Ajo qe thash me lart ishte me shume nje shaka, edhe pse nuk me ka ndodhur te dyshoj. --  eagleal  26 Janar 2010 18:18 (CET)
Mua më shumë më duket si tentim i dëshpëruar për ta ndaluar procesin e votimit. --Λeternus 26 Janar 2010 18:31 (CET)

Artikuj per grisje

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje administrative. Liridoni e kishte mbyllur që në 2010, por shumë artikuj janë rihapur qysh atëherë, atëherë po bëj një mbyllje tjetër me koment në distancë kohore. Në 2010 komuniteti vendosi (mendoj me të drejtë) që shumë prej këtyre artikujve duhej fshirë dhe i fshiu. Në 2017 rreth gjysma e tyre janë rifilluar dhe ekzistojne prapë. Arësyet janë të ndryshme dhe shkojnë nga përmirësimi i cilësisë te pranimi i subjekteve në wikipedia të tjera, së pari enwiki. Unë po e mbyll këtë votim pasi e arriti objektivin e atëhershëm. Kush mendon që disa artikuj duhet të cohen prapë për grisje, mund të fillojë një kërkesë poshtë në këtë faqe, po në përgjithësi nuk është ide e mirë të cohen kaq shumë artikuj për grisje, pasi gjithsecili duhet votuar e diskutuar më vete.--1l2l3k (diskutimet) 10 nëntor 2017 17:18 (CET)


Janë disa artikuj të cilëte janë cilsuar si artikuj për grisje, ndoshta nuk janë enciklopedik, nuk dua te vendos i vetëm për këtë prandaj deshiroj nga ju të votoni. Mund te votoni me {{PËR}}, {{KUNDRA}}, {{NEUTRAL}} grisjes, dhe jepni nje koment . Në vazhdim është edhe lista e artikujve : Ajshja r.a,Ebu Sufyan ibn al-Harith, Esma bija e Ebu-Bekrit, Fayruz al-Daylami, Hauarixhët, Hudhayfah ibn al-Yaman, Idrisi, Iljasai, Ismaili, Ja`far bin Abī Tālib, Junusi, Muadh ibn Jabal, Nuajm ibn Masudi, Nuhi, Rafiditë(shiat), Sa'id ibn Zayd, Sa`ad ibn Abi Waqqas, Saffiyah bint ‘Abd al-Muttalib, Salat-i (Të falurit), Sarda, Sekti El-Murxhia, Sekti islam sulejmanxhi, Shuajbi, Spahi, Suretu El A`rafë, Suretu El Ahzabë, Suretu El Ankebutë, Suretu El Enbija, Suretu El Furkanë, Suretu El Haxhxh, Suretu El Israë, Suretu El Kasas, Suretu El Kehf, Suretu El Mu`minunë, Suretu El-Hixhr, Suretu En Nahl, Suretu En Neml, Suretu En Nurë, Suretu Er Ra`d, Suretu Er Rrum, Suretu Esh Shuaraë, Suretu Et Tevvbe, Suretu Fatir, Suretu Hudë, Suretu Ibrahim, Suretu Jasinë, Suretu Junus, Suretu Jusuf, Suretu Llukman, Suretu Merjeme, Suretu Sad, Suretu Sebe`ë, Suretu Ta Ha, Tabi'inët, Talha Ibn Ubejdil lah Et tejmij, Utbah ibn Ghazwan, `Uqbah ibn Amir.--Liridon 15 Korrik 2010 21:30 (CEST)

 • Symbol support vote.svg PËR - Artikuj joenciklopedik. --Liridon 15 Korrik 2010 21:33 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR - Shumica për të mos thënë të gjithë artikujt janë pa baza enciklopedike dhe jo të përshtatura me rregullat e Wikipedias. --Irvi Hyka 16 Korrik 2010 00:44 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR - Nuk i pash te gjithe, por jorelevant. Mund ti giresh menjehere. —  eagleal  16 Korrik 2010 02:11 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR --Λeternus 16 Korrik 2010 11:05 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR Sa me shpejte te grisen aq me mire... --Lagoon 16 Korrik 2010 16:05 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR Artikuj joenciklopedik. Do të grisen se shpejti. --Mikullovci 16 Korrik 2010 16:08 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR Puntori 16 Korrik 2010 19:50 (CEST)

Yes check.svgY U bë:--Liridon 16 Korrik 2010 20:35 (CEST)

Komente

Ngadal. Po ja trusi njëherë në një arkiv ati që i ka hedhë ashtu kllotë. Përdoruesi:Robi I Allahut/Arkiva. Masanej grisen, nuk ka nevojë për diskutim.--Kurreshtja 16 Korrik 2010 00:12 (CEST)

Une nuk po mund te kuptoj cka ka per tu diskutuar ketu? Po me vie shume keq qe spo kam kohe te redaktoj ketu, por se shpejti do te vije me nje fshes ne dore si heren kaluar dhe te e pastroj flliqesiren (aq sa te kem mundesi).
Artikuj te ketille jan pune administruesish dhe grisen pa diskutime te kota. Bile puna e pare qe duhet bere administruesit kur te kycen ne wikipedia eshte kontrollimi i artikujve per kohen ne te cilen nuk kan qene te kycur. Kontrollimi i te gjithe ndryshimeve nje nga nje dhe pastaj te behet ndonje redaktim apo sipas deshires.
Eshte per te ardhur keq se sapo veproja aktiv dhe ne kohen kur ktheva para ca muajsh asnje nga administruesit nuk interesohej te shihte cdo dite se cfar po postohet ketu. Ne nje sasi prej mbi 5000 artikujsh qe kontrollova heren e kaluar rreth 10% u desh te i grisja. Kjo ndoshi sepse administruesit nuk kishin grisur ato artikuj qe duhej grisur.
U deshiroj pune te mbare. Puntori 16 Korrik 2010 19:50 (CEST)

Jo merre edhe një kallash, hahahah. Leni mër njerzit le të punojin, kush punon gabon, kush nuk punon e ka vetem një gabim. Po çka ju ndihmon me mirëmbajt ditë për ditë, e të vijin prej fondacionit e ta bojin ruin. Duhet me u bo do marrveshje me fondacionin. Nuk bonë me i ndryshu standartet sipas pikëpamjeve të projekteve që kanë qindra redaktues. Le të eksperimentojin nëse kanë mundësi brenda gjuhës përkatëse, po jo me i qitë të gjitha në trohe të dreçit. DECENTRALIZIM .--Kurreshtja 16 Korrik 2010 21:07 (CEST)


Artikuj për Grisje 2

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllja ishte bërë nga administratori Liridon 2 vjet më parë, por që të jemi konsistent me këto mbyllje ku diskutimi ka mbaruar, po vë kapakun.--1l2l3k (diskutimet) 10 nëntor 2017 17:18 (CET)

Janë disa artikuj të cilët vlërsoj se nuk janë enciklopedik. Po i nxjerr për votim pasi që janë shumë dhe nuk dua të vendos i vetëm, përndrzshe ne administratorët do duhet pak më shumë të ashpër të bëhemi me këto atikuj që më mirë mos i kemi, se sa të jenë gjysëm shqip dhe gjysëm anglisht, ose dhe më keq ndonjëherë me shumë gabime drejshkrimore. Votoni nëse dëshironi ti fshij këto artikuj, neutral ose kundër (por duhet të merrni përgjegjësi që ti përmirësoni).{{PËR}}, {{KUNDRA}}, {{NEUTRAL}} grisjes, dhe jepni nje koment per te gjithë ose për secilin artikull në veçanti. Në vazhdim është edhe lista e artikujve :

Votoni

 • Symbol support vote.svg PËR --Liridon (diskutimet) 20 korrik 2015 19:35 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR -- Këto lloj faqesh duhen grisur apo më së paku duhen etiketuar për grisje me shikim të parë - jo vetëm që janë të cunguara apo të përkthyera automatikisht, por fakti është se askush nuk rikthehet për t'i përmirësuar. E bukura është se ka njerëz që bëjnë naze kur u vendos stampat për grisje këtyre lloj artikujsh... -- Mr.Pseudo 20 korrik 2015 19:41 (CEST)
 • Symbol support vote.svg PËR --Olsi (diskutimet) 20 korrik 2015 19:43 (CEST)
Yes check.svgY U bë:--Liridon (diskutimet) 27 korrik 2015 16:20 (CEST)

Diskutoni


Artikuj rreth akulloreve për grisje

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Grisja e artikujve u bë 2 vjet më parë, por që të jemi konsistent me këto mbyllje ku diskutimi ka mbaruar, po vë kapakun.--1l2l3k (diskutimet) 10 nëntor 2017 17:18 (CET)

Propozoj të grisen artikujt në vijim për shkak se nuk janë enciklopedik dhe nuk kanë referenca:

Në fund të fundit Wikipedia nuk është vend për receta gatimi. --AMMARTIVARI DISKUTO 23 gusht 2015 17:58 (CEST)

Votimi

Diskutimi

Ose nëse ka dëshirë ndokush ti sitemoj të gjithë në një arikull, p.sh. Lista e akulloreve etj.--AMMARTIVARI DISKUTO 23 gusht 2015 18:00 (CEST)


Votim per grisje: Shpella Hira dhe shpallja e parë e Kuranit

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 17 nëntor 2017 14:02 (CET)

Ky artikull tani për tani e ka përmbajtjen e fshirë pasi është copy-violation (është kopje dhe nuk mbron të drejtat e autorit), por mund ta shihni historinë e artikullit ose të shihni kete version. Mendoj gjithsesi se, me pak mundim, mund ta shpetojmë. Ftoj wikipedianët ta përmirësojnë, pra. Nëse pas 2-3 javësh nuk ka asnjë përmirësim, mund ta grisim. --1l2l3k (diskutimet) 2 nëntor 2017 16:01 (CET)


Votim per grisje: Këndvështrimi islam mbi Ditën e Gjykimit

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 17 nëntor 2017 14:02 (CET)

Artikulli ka disa vjet ne wiki dhe është një rrëmujë e tillë që une nuk e shkoklavis dot. Le të rrijë 2-3 javë për diskutim/përmirësim. Nëse përmirësohet ndjeshëm, do e mbyll këtë diskutim. --1l2l3k (diskutimet) 2 nëntor 2017 23:13 (CET)

 • Symbol support vote.svg PËR - Artikulli nuk ka përmbajtje enciklopedike. Duhet të griset. --Λeternus 14 nëntor 2017 09:44 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR - Pasi që nuk ka përmbajtje e cila mund të hyjë diqka në punë . -- Zmarlind5 (diskutimet) 15 Nëntor 2017 17:20 (CET)

Bekri Xhemali

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 17 nëntor 2017 14:02 (CET)

Artikulli nuk duket enciklopedik dhe shihet një konflikt interesi nga autori. --1l2l3k (diskutimet) 14 nëntor 2017 15:36 (CET)

 • Symbol support vote.svg PËR - Shih arsyen më sipër. --1l2l3k (diskutimet) 14 nëntor 2017 15:36 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR - Shih arsyen më sipër. --Udha (diskutimet) 14 nëntor 2017 15:39 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR - Jam për gjithashtu e miratoj mendimin . --Zmarlind5 (diskutimet) 15 Nëntor 2017 17:21 (CET)

Betim Shala

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 01:14 (CET)

Personi nuk duket se ka shquarsi. Megjithatë ftoj për diskutim, pasi ka kohë në wiki. --1l2l3k (diskutimet) 16 nëntor 2017 18:20 (CET)


BiCalko

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR Mbyllje pas votimit dhe pas prurjes së referencave.--1l2l3k (diskutimet) 17 nëntor 2017 14:01 (CET)

Ky grup muzikor nuk duket se ka shquarsi. Megjithatë ftoj për diskutim, në vecanti @Aeternus: pasi kam parë punën e tij në artikujt e lëmit të muzikës. --1l2l3k (diskutimet) 16 nëntor 2017 18:25 (CET)

 • Symbol support vote.svg PËR - Shih arsyen më sipër.--1l2l3k (diskutimet) 16 nëntor 2017 18:26 (CET)
 • Symbol oppose vote.svg KUNDËR - Edhe pse instinkti fillestar më tha se ky grup nuk është i shquar, pas kërkimit hasa në këta dy artikuj: [1] dhe [2]. --Λeternus 17 nëntor 2017 09:38 (CET)

Bilall Osmani

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 01:14 (CET)

Nga cfarë lexoj nuk gjej që ka shquarsi. Megjithatë ftoj për diskutim, pasi është futur në wiki kohë më parë. --1l2l3k (diskutimet) 16 nëntor 2017 18:45 (CET)

 • Symbol support vote.svg PËR - Shih arsyen më sipër.--1l2l3k (diskutimet) 16 nëntor 2017 18:45 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR - E ka vendin në një histori familjare, jo në Wikipedia.--Udha (diskutimet) 22 nëntor 2017 23:38 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR - Nuk ka shquarsi. --Olsi (diskutimet) 29 nëntor 2017 00:19 (CET)

Blagoje Okuliq

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 01:14 (CET)

Duket tipik WP:ONEEVENT. Rekomandoj grisje. --1l2l3k (diskutimet) 17 nëntor 2017 01:35 (CET)


BotaSport.com

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 01:14 (CET)

Nuk gjej asnje gjurme të këtij portali sportiv. Ndoshta krijuesi i artikullit e ngatërroi me këtë tjetrin? --1l2l3k (diskutimet) 17 nëntor 2017 22:35 (CET)

 • Symbol support vote.svg PËR - Shih arsyen më sipër. --1l2l3k (diskutimet) 17 nëntor 2017 22:35 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR - Artikujt si ky do t'i kisha fshirë me procedurë të përshpejtuar --Udha (diskutimet) 22 nëntor 2017 23:38 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR --Olsi (diskutimet) 29 nëntor 2017 00:19 (CET)

Byakugan

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 01:14 (CET)

Nuk gjej asnje gjurme për këtë.--1l2l3k (diskutimet) 18 nëntor 2017 00:33 (CET)


Capital - t

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR Mbyllje pas argumentave dhe lidhjes ne wikidata. Artikulli ka shquarsi. --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 01:14 (CET)

Nuk gjej asnje gjurme për këtë. Ftoj @Aeternus:, si specialist.--1l2l3k (diskutimet) 21 nëntor 2017 00:02 (CET)

Subjekti definitivisht është i shquar (artikulli në gjuhën angleze), por gjendja momentale e artikullit, sipas mendimit tim, nuk e justifikon ekzistenën e tij në Wikipedia. --Λeternus 22 nëntor 2017 23:06 (CET)
Sapo e gjeta edhe këtë artikull për subjektin e njëjtë. --Λeternus 22 nëntor 2017 23:10 (CET)
Jam dakord me Aeternus, ka shquarsi, thjesht duhet permiresuar. --Olsi (diskutimet) 29 nëntor 2017 00:19 (CET)

DOBËSIMI NË HAPËSIRËN E LIRË

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit1l2l3k (diskutimet) 18 dhjetor 2017 00:30 (CET)

Ky artikull është se si dobësohen valët në hapësirën e lirë. Do kisha sugjeruar "merge" të përmbajtjes të Valët elektromagnetike apo te Valët elektromagnetike te pakufizuara (meqë ra fjala, njera prej këtyre të dyjave do duhet bërë merge te tjetra), po sinqerisht ky artikull nuk ka asnjë citim (referenca e vetme nuk ka numer faqeje). Pra kerkoj grisje për se si është shkruar, nuk po flas për shquarsi (dhe ajo gjithsesi mund të mos ekzistojë). Ka 2 vjet në wiki prandaj nuk e grisa direkt. --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 20:01 (CET)

 • Symbol support vote.svg PËR --1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 20:01 (CET)
 • Symbol support vote.svg PËR -- i shkruar keq, pa referenca, dhe pa shquarsi.--Udha (diskutimet) 29 nëntor 2017 21:55

(CET)


Daniel Oparaku

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 20 dhjetor 2017 22:38 (CET)

Asnje shenje shquarsie.--1l2l3k (diskutimet) 29 nëntor 2017 20:16 (CET)


Durimharuni

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 20 dhjetor 2017 22:38 (CET)

Asnje shenje shquarsie.--1l2l3k (diskutimet) 30 nëntor 2017 23:40 (CET)


Detali

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit. --1l2l3k (diskutimet) 20 dhjetor 2017 22:38 (CET)

Cfare wiki nuk eshte (wictionary).


Dekonstruktoret

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR Mbyllje pas votimit dhe zhvendosje te Dekonstruktori--1l2l3k (diskutimet) 18 dhjetor 2017 15:42 (CET)

Joenciklopedik dhe s'gjej dot shquarsi.--1l2l3k (diskutimet) 8 dhjetor 2017 21:45 (CET)

Artikulli ka shquarsi, por titulli duhet te jete Desktruktori dhe duhet permiresuar disi. --Olsi (diskutimet) 8 dhjetor 2017 22:32 (CET)

Desi dhe siguria e tij

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol oppose vote.svg KUNDËR Pas sjelljes së shquarsisë nga Tiimiii. --1l2l3k (diskutimet) 20 dhjetor 2017 22:34 (CET)

Joenciklopedik dhe s'gjej dot shquarsi.--1l2l3k (diskutimet) 8 dhjetor 2017 21:45 (CET)

-Nese doni ta shpetoni artikullin ne fjal [3] --Tiimiii (diskutimet) 18 dhjetor 2017 00:55 (CET)

Faleminderit, po e shpetojme, pra. --1l2l3k (diskutimet) 20 dhjetor 2017 22:34 (CET)

Dijonit Zuzaku

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje administrative pasi unë, Olsi, si dhe Liridoni (që grisi) ishim për grisje.--1l2l3k (diskutimet) 18 dhjetor 2017 16:29 (CET)

Nuk shoh shquarsi. Kampion i Kosovës? Pjesëmarrës në aktivitete ndërkombetare? Nëse jo, duhet të griset. --1l2l3k (diskutimet) 18 dhjetor 2017 00:27 (CET)


Albgamerz

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit.--1l2l3k (diskutimet) 18 janar 2018 23:45 (CET)

Kompani shqiptare per te cilen nuk shoh shquarsi.--1l2l3k (diskutimet) 20 dhjetor 2017 22:31 (CET)


Fatmir Haklaj

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit.--1l2l3k (diskutimet) 21 shkurt 2018 20:13 (CET)

Ka ndenjur ne wiki per 8 vjet, asnje reference. --1l2l3k (diskutimet) 9 shkurt 2018 04:28 (CET)


Tara Muharemi

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte Symbol support vote.svg PËR Mbyllje pas votimit.--1l2l3k (diskutimet) 21 shkurt 2018 20:13 (CET)

Nuk shoh shenja shquarsie. --1l2l3k (diskutimet) 9 shkurt 2018 04:47 (CET)