Wikipedia:Wiki Loves Earth

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

„Wiki Loves Earth“ (WLE) është një konkurs ndërkombëtar fotografik rreth monumenteve natyrore dhe rezervat e natyrës. Ai u mbajt për herë të parë në vitin 2013 nga Wikimedia Ukrainë dhe u zgjeruar në vendet e tera të botës duke filluar nga viti 2014.! Për herë të parë këtë vit do të marrin pjesë Shqipëria dhe Kosova, konkursi fillon më 1 qershor 2016 deri më 30 qershor.

Faqe të projektit[Redakto nëpërmjet kodit]


Listat e monumenteve dhe rezervave natyrore[Redakto nëpërmjet kodit]

Shqipëri
Kosovë