Jump to content

Wilhelm Ostwald

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Wilhelm Ostwald

Wilhelm Ostwald lindi më 2 shtator të vitit 1853 në Riga dhe vdiq më 4 prill të vitit 1932 në Leipzig, Gjermani. Ishte një kimist, filozof si dhe nobelist për kimim, gjermano-baltik.

Ky artikull nga Kimia është i cunguar. Ti mund të ndihmosh Wikipedian duke e përmirësuar këtë artikull.