Zana (karamele)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Karamelet "Zana" te "Komiteti"

Karamelet "Zana" kanë qenë një produkt shqiptar i prodhuar ne punishtet e ëmbelsirave në Shqipëri. Ato u shfaqen mbas viteve 80 dhe ishin të mbeshtjella me letër të kuqe transaparente dhe brenda me një letër të bardhë. Ato qëndruan në tregun shqiptar edhe pas viteve 1990.