Zgjëndrra e lumturisë së martesës së hershme : raste studimore për martesën në moshë të mitur në Korçë dhe Vlorë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Zgjëndrra e lumturisë së martesës së hershme : raste studimore për martesën në moshë të mitur në Korçë dhe Vlorë = Taking the false step of family bliss : case studies of child & early marriage in Korça and Vlora, Albania libër me autorët kolektivë nga Observatori për të Drejtat e Fëmijëve. Botuar në Tiranë, në vitin 2016. Faqe 212.