Zgjedhjet lokale në Ulqin (2014)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Zgjedhjet lokale të vitit 2014 në Ulqin (zyrtarisht: Zgjedhjet për zgjedhjen e këshilltarëve në Kuvendin e Komunës së Ulqinit) janë mbajtur më 26 janar 2014 për të zgjedhur këshilltarët në Kuvendin e Komunës së Ulqinit.[1]

Rezultati[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Subjekti politik Numri i votave % Numri i mandateve
Mali i Zi Pozitiv 682 5.55 2
Fronti Demokratik 387 3.15 1
Partia Boshnjake 255 2.08
Partia Socialiste Popullore 479 3.90 1
Forca e Re Demokratike 2,928 23.83 8
Unioni Demokratik i Shqiptarëve 1,058 8.61 3
Partia Demokratike e Socialistëve 3,174 25.84 9
Koalicioni "Bashkë për të ardhmen e Ulqinit" 2,345 19.09 7
Partia Socialdemokratike 820 6.67 2
Vota të pavlefshme 157 1.28
Gjithësej 12,285 100 33
Votues të regjistruar/Dalja në zgjedhje 19,169 64.09

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shiko dhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]