Zhvillimet ekonomike dhe integruese të Shqipërisë : konferenca e IX kombëtare studentore “Ekonomia shqiptare në fokusin e studentëve të financës” organizuar nga klubi studentor “Financieri i së ardhmes” : Prizren, 10-12 mars, 2011

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Zhvillimet ekonomike dhe integruese të Shqipërisë : konferenca e IX kombëtare studentore “Ekonomia shqiptare në fokusin e studentëve të financës” organizuar nga klubi studentor “Financieri i së ardhmes” : Prizren, 10-12 mars, 2011. Libër nga Sherif Bundo (drejtues shkenc.). Botuar në Tiranë nga "Albpaper", në vitin 2011. Faqe 222.