Zsolt Papp

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Zsolt-István Papp (lindur më 12 prill 1950Budapest dhe vdiq më 18 korrik 2022Erd) është një ish shkrimtar, poet, zv dhe avokat hungarez.

Zsolt Papp Deputet i FIDESZ në vitin 1999.

Zsolt Papp me një lexim për një libër.