Pallati i Kultures "Dardania"

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Pallati I Kultures u perurura ne vitin 1977.Ai ka nje infrastrukture qe I ploteson kerkesat e cdo trupe profesioniste ne teater,estrade apo spektakel.Ka nje holle te bollshem dhe komod, salla e shfaqjeve me mbi 400 vende e me llozhe e skene modern, dhoma per actor, garderobe, sale per leksione, sale per ekspozita e veprimtari te tjera massive, mjedise pune per aktore, per muzike, per zyra, per foni salle per koreografi, system ndriçimi komod etj.