Wikipedia:Çka nuk është Wikipedia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Wikipedia është një projekt për të ndërtuar një enciklopedi të lirë dhe për këtë arsye nuk mund të jetë disa gjëra të tjera. Si po shikoni janë këtu disa pikë të listuara, cila kuntributet nëpër artikuj mund të jenë të gabuara apo të keqkuptuara. Prandaj shikoni Wikipedia:Si duhet për të shkruar artikuj të mirë.