Lista komplete e Episodeve Simpsons

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Në vitin 2000, serisë së animuar Simpsons i dhanë një yll në Hollywood Walk of Fame.

Sezone: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22








Sezoni 1[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 1)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
1 - 101 17 Dhjetor 1989 7G08 "Simpsons duke u pjekur në një zjarr të hapur"
2 - 102 14 Janar 1990 7G02 "Gjeniu Bart"
3 - 103 21 Janar 1990 7G03 "Odiseja e Homerit"
4 - 104 28 Janar 1990 7G04 "Nuk ka fatkeqësi si shtëpia"
5 - 105 4 Shkurt 1990 7G05 "Gjenerali Bart"
6 - 106 11 Shkurt 1990 7G06 "Ankesat e Lisës"
7 - 107 18 Shkurt 1990 7G09 "Thirrja e familjes Simpson"
8 - 108 25 Shkurt 1990 7G07 "Koka llafazane"
9 - 109 18 Mars 1990 7G11 "Jeta në Autostradë"
10 - 110 25 Mars 1990 7G10 "Dita pushim e Homerit"
11 - 111 15 Prill 1990 7G13 "Petullat e zemërimit"
12 - 112 29 Prill 1990 7G12 "Krusty dështon"
13 - 113 13 Maj 1990 7G01 "Disa pasdite magjepëse"

Sezoni 2[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 2)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
14 - 201 Shembull Shembull Shembull
15 - 202 Shembull Shembull Shembull
16 - 203 25 Tetor 1990 7F04 "Horrori i shtëpisë mbi pemë"
17 - 204 Shembull Shembull Shembull
18 - 205 Shembull Shembull Shembull
19 - 206 Shembull Shembull Shembull
20 - 207 Shembull Shembull Shembull
21 - 208 Shembull Shembull Shembull
22 - 209 Shembull Shembull Shembull
23 - 210 Shembull Shembull Shembull
24 - 211 Shembull Shembull Shembull
25 - 212 Shembull Shembull Shembull
26 - 213 Shembull Shembull Shembull
27 - 214 Shembull Shembull Shembull
28 - 215 Shembull Shembull Shembull
29 - 216 Shembull Shembull Shembull
30 - 217 Shembull Shembull Shembull
31 - 218 Shembull Shembull Shembull
32 - 219 Shembull Shembull Shembull
33 - 220 Shembull Shembull Shembull
34 - 221 Shembull Shembull Shembull
35 - 222 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 3[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 3)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
36 - 301 Shembull Shembull Shembull
37 - 302 Shembull Shembull Shembull
38 - 303 Shembull Shembull Shembull
39 - 304 Shembull Shembull Shembull
40 - 305 Shembull Shembull Shembull
41 - 306 Shembull Shembull Shembull
42 - 307 31 Tetor 1991 8F02 "Horrori i shtëpisë mbi pemë II"
43 - 308 Shembull Shembull Shembull
44 - 309 Shembull Shembull Shembull
45 - 310 Shembull Shembull Shembull
46 - 311 Shembull Shembull Shembull
47 - 312 Shembull Shembull Shembull
48 - 313 Shembull Shembull Shembull
49 - 314 Shembull Shembull Shembull
50 - 315 Shembull Shembull Shembull
51 - 316 Shembull Shembull Shembull
52 - 317 Shembull Shembull Shembull
53 - 318 Shembull Shembull Shembull
54 - 319 Shembull Shembull Shembull
55 - 320 Shembull Shembull Shembull
56 - 321 Shembull Shembull Shembull
57 - 322 Shembull Shembull Shembull
58 - 323 Shembull Shembull Shembull
59 - 324 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 4[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 4)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
60 - 401 Shembull Shembull Shembull
61 - 402 Shembull Shembull Shembull
62 - 403 Shembull Shembull Shembull
63 - 404 Shembull Shembull Shembull
64 - 405 29 Tetor 1992 9F04 "Horrori i shtëpisë mbi pemë III"
65 - 406 Shembull Shembull Shembull
66 - 407 Shembull Shembull Shembull
67 - 408 Shembull Shembull Shembull
68 - 409 Shembull Shembull Shembull
69 - 410 Shembull Shembull Shembull
70 - 411 Shembull Shembull Shembull
71 - 412 Shembull Shembull Shembull
72 - 413 Shembull Shembull Shembull
73 - 414 Shembull Shembull Shembull
74 - 415 Shembull Shembull Shembull
75 - 416 Shembull Shembull Shembull
76 - 417 Shembull Shembull Shembull
77 - 418 Shembull Shembull Shembull
78 - 419 Shembull Shembull Shembull
79 - 420 Shembull Shembull Shembull
80 - 421 Shembull Shembull Shembull
81 - 422 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 5[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 5)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
82 - 501 Shembull Shembull Shembull
83 - 502 Shembull Shembull Shembull
84 - 503 Shembull Shembull Shembull
85 - 504 Shembull Shembull Shembull
86 - 505 28 Tetor 1993 1F04 "Horrori i shtëpisë mbi pemë IV"
87 - 506 Shembull Shembull Shembull
88 - 507 Shembull Shembull Shembull
89 - 508 Shembull Shembull Shembull
90 - 509 Shembull Shembull Shembull
91 - 510 Shembull Shembull Shembull
92 - 511 Shembull Shembull Shembull
93 - 512 Shembull Shembull Shembull
94 - 513 Shembull Shembull Shembull
95 - 514 Shembull Shembull Shembull
96 - 515 Shembull Shembull Shembull
97 - 516 Shembull Shembull Shembull
98 - 517 Shembull Shembull Shembull
99 - 518 Shembull Shembull Shembull
100 - 519 Shembull Shembull Shembull
101 - 520 Shembull Shembull Shembull
102 - 521 Shembull Shembull Shembull
103 - 522 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 6[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 6)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
104 - 601 Shembull Shembull Shembull
105 - 602 Shembull Shembull Shembull
106 - 603 Shembull Shembull Shembull
107 - 604 Shembull Shembull Shembull
108 - 605 Shembull Shembull Shembull
109 - 606 30 Tetor 1994 2F03 "Horrori i shtëpisë mbi pemë V"
110 - 607 Shembull Shembull Shembull
111 - 608 Shembull Shembull Shembull
112 - 609 Shembull Shembull Shembull
113 - 610 Shembull Shembull Shembull
114 - 611 Shembull Shembull Shembull
115 - 612 Shembull Shembull Shembull
116 - 613 Shembull Shembull Shembull
117 - 614 Shembull Shembull Shembull
118 - 615 Shembull Shembull Shembull
119 - 616 Shembull Shembull Shembull
120 - 617 Shembull Shembull Shembull
121 - 618 Shembull Shembull Shembull
122 - 619 Shembull Shembull Shembull
123 - 620 Shembull Shembull Shembull
124 - 621 Shembull Shembull Shembull
125 - 622 Shembull Shembull Shembull
126 - 623 Shembull Shembull Shembull
127 - 624 Shembull Shembull Shembull
128 - 625 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 7[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 7)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
129 - 701 Shembull Shembull Shembull
130 - 702 Shembull Shembull Shembull
131 - 703 Shembull Shembull Shembull
132 - 704 Shembull Shembull Shembull
133 - 705 Shembull Shembull Shembull
134 - 706 29 Tetor 1995 3F04 "Horrori i shtëpisë mbi pemë VI"
135 - 707 Shembull Shembull Shembull
136 - 708 Shembull Shembull Shembull
137 - 709 Shembull Shembull Shembull
138 - 710 Shembull Shembull Shembull
139 - 711 Shembull Shembull Shembull
140 - 712 Shembull Shembull Shembull
141 - 713 Shembull Shembull Shembull
142 - 714 Shembull Shembull Shembull
143 - 715 Shembull Shembull Shembull
144 - 716 Shembull Shembull Shembull
145 - 717 Shembull Shembull Shembull
146 - 718 Shembull Shembull Shembull
147 - 719 Shembull Shembull Shembull
148 - 720 Shembull Shembull Shembull
149 - 721 Shembull Shembull Shembull
150 - 722 Shembull Shembull Shembull
151 - 723 Shembull Shembull Shembull
152 - 724 Shembull Shembull Shembull
153 - 725 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 8[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 8)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
154 - 801 27 Tetor 1996 4F02 "Horrori i shtëpisë mbi pemë VII"
155 - 802 Shembull Shembull Shembull
156 - 803 Shembull Shembull Shembull
157 - 804 Shembull Shembull Shembull
158 - 805 Shembull Shembull Shembull
159 - 806 Shembull Shembull Shembull
160 - 807 Shembull Shembull Shembull
161 - 808 Shembull Shembull Shembull
162 - 809 Shembull Shembull Shembull
163 - 810 Shembull Shembull Shembull
164 - 811 Shembull Shembull Shembull
165 - 812 Shembull Shembull Shembull
166 - 813 Shembull Shembull Shembull
167 - 814 Shembull Shembull Shembull
168 - 815 Shembull Shembull Shembull
169 - 816 Shembull Shembull Shembull
170 - 817 Shembull Shembull Shembull
171 - 818 Shembull Shembull Shembull
172 - 819 Shembull Shembull Shembull
173 - 820 Shembull Shembull Shembull
174 - 821 Shembull Shembull Shembull
175 - 822 Shembull Shembull Shembull
176 - 823 Shembull Shembull Shembull
177 - 824 Shembull Shembull Shembull
178 - 825 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 9[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 9)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
179 - 901 Shembull Shembull Shembull
180 - 902 Shembull Shembull Shembull
181 - 903 Shembull Shembull Shembull
182 - 904 26 Tetor 1997 5F02 "Horrori i shtëpisë mbi pemë VIII"
183 - 905 Shembull Shembull Shembull
184 - 906 Shembull Shembull Shembull
185 - 907 Shembull Shembull Shembull
186 - 908 Shembull Shembull Shembull
187 - 909 Shembull Shembull Shembull
188 - 910 Shembull Shembull Shembull
189 - 911 Shembull Shembull Shembull
190 - 912 Shembull Shembull Shembull
191 - 913 Shembull Shembull Shembull
192 - 914 Shembull Shembull Shembull
193 - 915 Shembull Shembull Shembull
194 - 916 Shembull Shembull Shembull
195 - 917 Shembull Shembull Shembull
196 - 918 Shembull Shembull Shembull
197 - 919 Shembull Shembull Shembull
198 - 920 Shembull Shembull Shembull
199 - 921 Shembull Shembull Shembull
200 - 922 Shembull Shembull Shembull
201 - 923 Shembull Shembull Shembull
202 - 924 Shembull Shembull Shembull
203 - 925 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 10[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 10)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
204 - 1001 Shembull Shembull Shembull
205 - 1002 Shembull Shembull Shembull
206 - 1003 Shembull Shembull Shembull
207 - 1004 25 Tetor 1998 AABF01 "Horrori i shtëpisë mbi pemë IX"
208 - 1005 Shembull Shembull Shembull
209 - 1006 Shembull Shembull Shembull
210 - 1007 Shembull Shembull Shembull
211 - 1008 Shembull Shembull Shembull
212 - 1009 Shembull Shembull Shembull
213 - 1010 Shembull Shembull Shembull
214 - 1011 Shembull Shembull Shembull
215 - 1012 Shembull Shembull Shembull
216 - 1013 Shembull Shembull Shembull
217 - 1014 Shembull Shembull Shembull
218 - 1015 Shembull Shembull Shembull
219 - 1016 Shembull Shembull Shembull
220 - 1017 Shembull Shembull Shembull
221 - 1018 Shembull Shembull Shembull
222 - 1019 Shembull Shembull Shembull
223 - 1020 Shembull Shembull Shembull
224 - 1021 Shembull Shembull Shembull
225 - 1022 Shembull Shembull Shembull
226 - 1023 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 11[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 11)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
227 - 1101 Shembull Shembull Shembull
228 - 1102 Shembull Shembull Shembull
229 - 1103 Shembull Shembull Shembull
230 - 1104 31 Tetor 1999 BABF01 "Horrori i shtëpisë mbi pemë X"
231 - 1105 Shembull Shembull Shembull
232 - 1106 Shembull Shembull Shembull
233 - 1107 Shembull Shembull Shembull
234 - 1108 Shembull Shembull Shembull
235 - 1109 Shembull Shembull Shembull
236 - 1110 Shembull Shembull Shembull
237 - 1111 Shembull Shembull Shembull
238 - 1112 Shembull Shembull Shembull
239 - 1113 Shembull Shembull Shembull
240 - 1114 Shembull Shembull Shembull
241 - 1115 Shembull Shembull Shembull
242 - 1116 Shembull Shembull Shembull
243 - 1117 Shembull Shembull Shembull
244 - 1118 Shembull Shembull Shembull
245 - 1119 Shembull Shembull Shembull
246 - 1120 Shembull Shembull Shembull
247 - 1121 Shembull Shembull Shembull
248 - 1122 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 12[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 12)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
249 - 1201 1 Nëntor 2000 BABF21 "Horrori i shtëpisë mbi pemë XI"
250 - 1202 Shembull Shembull Shembull
251 - 1203 Shembull Shembull Shembull
252 - 1204 Shembull Shembull Shembull
253 - 1205 Shembull Shembull Shembull
254 - 1206 Shembull Shembull Shembull
255 - 1207 Shembull Shembull Shembull
256 - 1208 Shembull Shembull Shembull
257 - 1209 Shembull Shembull Shembull
258 - 1210 Shembull Shembull Shembull
259 - 1211 Shembull Shembull Shembull
260 - 1212 Shembull Shembull Shembull
261 - 1213 Shembull Shembull Shembull
262 - 1214 Shembull Shembull Shembull
263 - 1215 Shembull Shembull Shembull
264 - 1216 Shembull Shembull Shembull
265 - 1217 Shembull Shembull Shembull
266 - 1218 Shembull Shembull Shembull
267 - 1219 Shembull Shembull Shembull
268 - 1220 Shembull Shembull Shembull
269 - 1221 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 13[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 13)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
270 - 1301 6 Nëntor 2001 CABF19 "Horrori i shtëpisë mbi pemë XII"
271 - 1302 Shembull Shembull Shembull
272 - 1303 Shembull Shembull Shembull
273 - 1304 Shembull Shembull Shembull
274 - 1305 Shembull Shembull Shembull
275 - 1306 Shembull Shembull Shembull
276 - 1307 Shembull Shembull Shembull
277 - 1308 Shembull Shembull Shembull
278 - 1309 Shembull Shembull Shembull
279 - 1310 Shembull Shembull Shembull
280 - 1311 Shembull Shembull Shembull
281 - 1312 Shembull Shembull Shembull
282 - 1313 Shembull Shembull Shembull
283 - 1314 Shembull Shembull Shembull
284 - 1315 Shembull Shembull Shembull
285 - 1316 Shembull Shembull Shembull
286 - 1317 Shembull Shembull Shembull
287 - 1318 Shembull Shembull Shembull
288 - 1319 Shembull Shembull Shembull
289 - 1320 Shembull Shembull Shembull
290 - 1321 Shembull Shembull Shembull
291 - 1322 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 14[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 14)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
292 - 1401 3 Nëntor 2002 DABF19 "Horrori i shtëpisë mbi pemë XIII"
293 - 1402 Shembull Shembull Shembull
294 - 1403 Shembull Shembull Shembull
295 - 1404 Shembull Shembull Shembull
296 - 1405 Shembull Shembull Shembull
297 - 1406 Shembull Shembull Shembull
298 - 1407 Shembull Shembull Shembull
299 - 1408 Shembull Shembull Shembull
300 - 1409 Shembull Shembull Shembull
301 - 1410 Shembull Shembull Shembull
302 - 1411 Shembull Shembull Shembull
303 - 1412 Shembull Shembull Shembull
304 - 1413 Shembull Shembull Shembull
305 - 1414 Shembull Shembull Shembull
306 - 1415 Shembull Shembull Shembull
307 - 1416 Shembull Shembull Shembull
308 - 1417 Shembull Shembull Shembull
309 - 1418 Shembull Shembull Shembull
310 - 1419 Shembull Shembull Shembull
311 - 1420 Shembull Shembull Shembull
312 - 1421 Shembull Shembull Shembull
313 - 1422 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 15[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 15)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
314 - 1501 2 Nëntor 2003 EABF21 "Horrori i shtëpisë mbi pemë XIV"
315 - 1502 Shembull Shembull Shembull
316 - 1503 Shembull Shembull Shembull
317 - 1504 Shembull Shembull Shembull
318 - 1505 Shembull Shembull Shembull
319 - 1506 Shembull Shembull Shembull
320 - 1507 Shembull Shembull Shembull
321 - 1508 Shembull Shembull Shembull
322 - 1509 Shembull Shembull Shembull
323 - 1510 Shembull Shembull Shembull
324 - 1511 Shembull Shembull Shembull
325 - 1512 Shembull Shembull Shembull
326 - 1513 Shembull Shembull Shembull
327 - 1514 Shembull Shembull Shembull
328 - 1515 Shembull Shembull Shembull
329 - 1516 Shembull Shembull Shembull
330 - 1517 Shembull Shembull Shembull
331 - 1518 Shembull Shembull Shembull
332 - 1519 Shembull Shembull Shembull
333 - 1520 Shembull Shembull Shembull
334 - 1521 Shembull Shembull Shembull
335 - 1522 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 16[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 16)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
336 - 1601 7 Nëntor 2004 FABF23 "Horrori i shtëpisë mbi pemë XV"
337 - 1602 Shembull Shembull Shembull
338 - 1603 Shembull Shembull Shembull
339 - 1604 Shembull Shembull Shembull
340 - 1605 Shembull Shembull Shembull
341 - 1606 Shembull Shembull Shembull
342 - 1607 Shembull Shembull Shembull
343 - 1608 Shembull Shembull Shembull
344 - 1609 Shembull Shembull Shembull
345 - 1610 Shembull Shembull Shembull
346 - 1611 Shembull Shembull Shembull
347 - 1612 Shembull Shembull Shembull
348 - 1613 Shembull Shembull Shembull
349 - 1614 Shembull Shembull Shembull
350 - 1615 Shembull Shembull Shembull
351 - 1616 Shembull Shembull Shembull
352 - 1617 Shembull Shembull Shembull
353 - 1618 Shembull Shembull Shembull
354 - 1619 Shembull Shembull Shembull
355 - 1620 Shembull Shembull Shembull
356 - 1621 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 17[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 17)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
357 - 1701 Shembull Shembull Shembull
358 - 1702 Shembull Shembull Shembull
359 - 1703 Shembull Shembull Shembull
360 - 1704 6 Nëntor 2005 GABF17 "Horrori i shtëpisë mbi pemë XVI"
361 - 1705 Shembull Shembull Shembull
362 - 1706 Shembull Shembull Shembull
363 - 1707 Shembull Shembull Shembull
364 - 1708 Shembull Shembull Shembull
365 - 1709 Shembull Shembull Shembull
366 - 1710 Shembull Shembull Shembull
367 - 1711 Shembull Shembull Shembull
368 - 1712 Shembull Shembull Shembull
369 - 1713 Shembull Shembull Shembull
370 - 1714 Shembull Shembull Shembull
371 - 1715 Shembull Shembull Shembull
372 - 1716 Shembull Shembull Shembull
373 - 1717 Shembull Shembull Shembull
374 - 1718 Shembull Shembull Shembull
375 - 1719 Shembull Shembull Shembull
376 - 1720 Shembull Shembull Shembull
377 - 1721 Shembull Shembull Shembull
378 - 1722 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 18[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 18)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
379 - 1801 Shembull Shembull Shembull
380 - 1802 Shembull Shembull Shembull
381 - 1803 Shembull Shembull Shembull
382 - 1804 5 Nëntor 2006 HABF17 "Horrori i shtëpisë mbi pemë XVII"
383 - 1805 Shembull Shembull Shembull
384 - 1806 Shembull Shembull Shembull
385 - 1807 Shembull Shembull Shembull
386 - 1808 Shembull Shembull Shembull
387 - 1809 Shembull Shembull Shembull
388 - 1810 Shembull Shembull Shembull
389 - 1811 Shembull Shembull Shembull
390 - 1812 Shembull Shembull Shembull
391 - 1813 Shembull Shembull Shembull
392 - 1814 Shembull Shembull Shembull
393 - 1815 Shembull Shembull Shembull
394 - 1816 Shembull Shembull Shembull
395 - 1817 Shembull Shembull Shembull
396 - 1818 Shembull Shembull Shembull
397 - 1819 Shembull Shembull Shembull
398 - 1820 Shembull Shembull Shembull
399 - 1821 Shembull Shembull Shembull
400 - 1822 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 19[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 19)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
401 - 1901 Shembull Shembull Shembull
402 - 1902 Shembull Shembull Shembull
403 - 1903 Shembull Shembull Shembull
404 - 1904 Shembull Shembull Shembull
405 - 1905 4 Nëntor 2007 JABF16 "Horrori i shtëpisë mbi pemë XVIII"
406 - 1906 Shembull Shembull Shembull
407 - 1907 Shembull Shembull Shembull
408 - 1908 Shembull Shembull Shembull
409 - 1909 Shembull Shembull Shembull
410 - 1910 Shembull Shembull Shembull
411 - 1911 Shembull Shembull Shembull
412 - 1912 Shembull Shembull Shembull
413 - 1913 Shembull Shembull Shembull
414 - 1914 Shembull Shembull Shembull
415 - 1915 Shembull Shembull Shembull
416 - 1916 Shembull Shembull Shembull
417 - 1917 Shembull Shembull Shembull
418 - 1918 Shembull Shembull Shembull
419 - 1919 Shembull Shembull Shembull
420 - 1920 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 20[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 20)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
421 - 2001 Shembull Shembull Shembull
422 - 2002 Shembull Shembull Shembull
423 - 2003 Shembull Shembull Shembull
424 - 2004 2 Nëntor 2008 KABF16 "Horrori i shtëpisë mbi pemë XIX"
425 - 2005 Shembull Shembull Shembull
426 - 2006 Shembull Shembull Shembull
427 - 2007 Shembull Shembull Shembull
428 - 2008 Shembull Shembull Shembull
429 - 2009 Shembull Shembull Shembull
430 - 2010 Shembull Shembull Shembull
431 - 2011 Shembull Shembull Shembull
432 - 2012 Shembull Shembull Shembull
433 - 2013 Shembull Shembull Shembull
434 - 2014 Shembull Shembull Shembull
435 - 2015 Shembull Shembull Shembull
436 - 2016 Shembull Shembull Shembull
437 - 2017 Shembull Shembull Shembull
438 - 2018 Shembull Shembull Shembull
439 - 2019 Shembull Shembull Shembull
440 - 2020 Shembull Shembull Shembull
441 - 2021 Shembull Shembull Shembull

Sezoni 21[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 21)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
442 - 2101 Shembull LABF13 Shembull
443 - 2102 Shembull LABF15 Shembull
444 - 2103 Shembull LABF16 Shembull
445 - 2104 18 Tetor 2009 LABF14 "Horrori i shtëpisë mbi pemë XX"
446 - 2105 Shembull LABF17 Shembull
447 - 2106 Shembull LABF18 Shembull
448 - 2107 Shembull LABF19 Shembull
449 - 2108 Shembull MABF01 Shembull
450 - 2109 Shembull MABF02 Shembull
451 - 2110 Shembull LABF20 Shembull
452 - 2111 Shembull MABF03 Shembull
453 - 2112 Shembull MABF05 Shembull
454 - 2113 Shembull MABF06 Shembull
455 - 2114 Shembull MABF04 Shembull
456 - 2115 Shembull MABF07 Shembull
457 - 2116 Shembull MABF10 Shembull
458 - 2117 Shembull MABF08 Shembull
459 - 2118 Shembull MABF09 Shembull
460 - 2119 Shembull MABF14 Shembull
461 - 2120 Shembull MABF12 Shembull
462 - 2121 Shembull MABF13 Shembull
463 - 2122 Shembull MABF11 Shembull
464 - 2123 Shembull MABF15 Shembull

Sezoni 22[redakto | redakto tekstin burimor]

Simpsons (Sezoni 22)

# Data Origjinale e Trasmetimit Kodi i Prodhimit Titulli
465 - 2201 26 Shtator 2010 MABF21 "Muzikori i Fillores"
466 - 2202 3 Tetor 2010 MABF17 "Merr hua-një Lisa"
467 - 2203 10 Tetor 2010 MABF18 "BARTi i parave"
468 - 2204 7 Nëntor 2010 MABF16 "Horrori i shtëpisë mbi pemë XXI"
469 - 2205 14 Nëntor 2010 MABF20 "Lisa Simpson, Kjo s'është jeta jote"
470 - 2206 21 Nëntor 2010 NABF01 "Monty Përtac"
471 - 2207 28 Nëntor 2010 NABF02 "Sa i përtypur është Ai zogu në dritare?"
472 - 2208 5 Dhjetor 2010 MABF22 "Lufta përpara Krishtlindjeve"
473 - 2209 12 Dhjetor 2010 MABF19 "Don Trashaluqi"
474 - 2210 9 Janar 2011 NABF03 "Nëna që do të doja të harroja"
475 - 2211 16 Janar 2011 NABF04 "Moe duke u djegur"
476 - 2212 23 Janar 2011 NABF05 "Homer Babai"