Tema

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Fjala Tema rrjedh nga greqishtja (théma) që do të thot argument përdoret në vende dhe forma të ndryshme.

  • muzikë tema është si notë muzikore që përdoret në forma të ndryshme.
  • Informatik tema ose "skin" është faill që të jep mundësin t`a modifikosh formën grafike të një programi.


Shpjegim
Kjo faqe bën kthjellimin e shprehjeve ose të titujve që për bazë kanë fjalën e përbashkët.