Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë e Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta e Shqipërisë)
Shko te: navigacion, kërko

Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë është një ministri e Republikës së Shqipërisë.