Fjalori enciklopedik shqiptar (botimi i ri-2008)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fjalori enciklopedik shqiptar (2008).jpg
Fjalori enciklopedik shqiptar (Botim i vitit 2008 në tre vëllime).jpg

Fjalori enciklopedik shqiptar (botimi i ri-2008) është variani i përmirësuar i FESH. Ky botim ka dalë në tre vëllime.


Të dhëna[redakto | redakto tekstin burimor]

Ky Fjalor Enciklopedik ka gjithsejt 800 faqe, me 25 000 zëra nga të gjitha fushat e dijës dhe të jetës, me rreth 3000 foto dhe ilustrime.Fotot e perdorura jane bardhe e zi . Aty shkruhet për personalitete, shtete, popuj, fakte, doktrina, terma, art, kulturë, shkencë, letërsi, gjeogarfi, histori, filozofi, kimi, fizikë, muzikë sport etj.

Shih edhe[redakto | redakto tekstin burimor]