Jump to content

Wikipedia:Ndihmësi i Artikujve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Mirë se vini te Ndihmësi i Artikujve!

Faleminderit për dëshirën tuaj për të kontribuar në Wikipedia!

Përpara se të nisni duhet të keni parasysh se shkrimi i një artikulli nga hiçi është një punë e vështirë për një fillestar. Për këtë arsye sugjerohet që fillimisht të shpenzoni pak kohë duke redaktuar e përmirësuar artikujt ekzistues për të mësuar bazat e redaktimit si dhe, pse jo, të ndërveproni me disa nga anëtarët aktualë për t'u bërë më lehtë pjesë e komunitetit.Përpara se të nisni duhet të keni parasysh se shkrimi i një artikulli nga hiçi është është një punë e vështirë për një fillestar. Për këtë arsye sugjerohet që fillimisht të shpenzoni pak kohë duke redaktuar e përmirësuar artikujt ekzistues për të mësuar bazat e redaktimit si dhe, pse jo, të ndërveproni me disa nga anëtarët aktualë për t'u bërë më lehtë pjesë e komunitetit. Një mundësi tjetër është dhe përkthimi i ndihmuar i artikujve. Përkthimi kryhet në mënyrë automatike, e vetmja gjë që duhet të bëni është të korrektoni e redaktoni gabimet e mundshme në sintaksë.Kini parasysh se mund të kërkoni ndihmë në çdo faqe duke shtypur mbi butonin me pikëpyetjen në cepin e poshtëm, djathtas.
If you do not understand Albanian, please ask for assistance here.