Himni i Republikës së Maqedonisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Himni i Republikës së Maqedonisë paraqet solemne për secilin shtet. me himnin tonë tregohet e kaluara dhe e ardhmja.

Himni këndohet në manifestim,për festat shtetërore,ndeshje sportive,për pritjen e mysafirëve të jashtëm.

Gjatë të kënduarit të himnit pë respekt ndaj tij dhe ndaj shtetit që e përfaqëson, duhet të gjithë të ngrihen në këmbë ta vëndojnë dorën në zemër dhe ta këndojmë hymnin.