John Mercer (kimist)

From Wikipedia
(Redirected from John Mercer(Kimist))
Jump to navigation Jump to search
John Mercer

John Mercer lindi më 21 shkurt 1791 në Great Harwood, Lancashire, Angli dhe vdiq më 30 nëntor 1866 në Oakenshaw, Lancashire. Ishte kimist anglez.