Kartoteka

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kartoteka është term i përdorur në lëmi të ndryshe që merren me mbledhjedhe, shpërndarje dhe përpunimin e informacioneve dhe informatave.