Mirza Beshirudin Mahmud Ahmed

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Mirza Mahmood Ahmad 1924

Kalifa i II

Mirza Basheer-ud-Din Mahmood Ahmad u lind me 12 janar 1889Qadian dhe vdiq më 7 shtator 1965Rabwah.

Shkollimi i tij[redakto | përpunoni burim]

Para Kalifatit[redakto | përpunoni burim]

Gjat Kalifatit[redakto | përpunoni burim]

Burimi i të dhënave[redakto | përpunoni burim]