Ndihmë:Pyetje dhe përgjigje/Indeksi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

A mund te postoji ne faqen tuaj tre libra me permbledhje poezish qe i kam botuar kohë me parë. Ato njeherit janë te regjistruara edhe ne bibliotekën kombëtare universitare te Kosovës. Me respekt Sahit Shala