Përdoruesja diskutim:NafiShehu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Njësia administrative Kastriot vs Kastrioti (Shqipëri)[përpunoni burim]

Unë nuk e kuptoj se çfarë është dallimi mes këtyre dy artikujve ?

Faleminderit,

--AXRL (diskutimet) 6 korrik 2017 23:48 (CEST)

Përshëndetje AXRL Mesa kuptoj unë Kastrioti (Shqipëri) është për Kastiotin vet si fshat ndërsa Njësia administrative Kastriot ka qenë më parë besoj tani nuk është më duke qenë se tani ka ndodhur ndarja e re territoriale dhe nuk është më njësi administrative por duhet të kontrollohet.

--Nafie shehu 9 korrik 2017 23:02 (CEST)

Kontrolluese[përpunoni burim]

Përshëndetjeje Nafie shehu, për aktivitetin dhe redaktimet cilësore, ju kam dhënë privilegjin Kontrolluese, që të miratoni redaktimet tuaja, dhe faqet e pakontrolluara. Punë të mbarë. Liridon (diskutimet) 9 korrik 2017 17:42 (CEST)

Përshëndetjeje Liridon

Faleminderit Nafie shehu

CEE Newsletter - November 2017[përpunoni burim]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 1, Issue 2, November 2017.png


CEE Newsletter
Volume 1 • Issue 2 • November 2017
ContentsSingle page viewSubscribeMediaWiki message delivery (diskutimet) 2 dhjetor 2017 23:17 (CET)

CEE Newsletter - November 2017[përpunoni burim]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 1, Issue 2, November 2017.png


CEE Newsletter
Volume 1 • Issue 2 • November 2017
Contents Single page viewSubscribe


MediaWiki message delivery (diskutimet) 4 dhjetor 2017 21:13 (CET)

The CEE Newsletter, Volume 1, Issue 3, December 2017[përpunoni burim]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 1, Issue 3, December 2017.png


CEE Newsletter
Volume 1 • Issue 3 • December_2017
ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 2 janar 2018 10:17 (CET)

CEE Newsletter - January 2018[përpunoni burim]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 1, January 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 1 • January 2018
ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 2 shkurt 2018 09:58 (CET)

CEE Newsletter - February 2018[përpunoni burim]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 2, February 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 2 • February 2018

ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 4 mars 2018 22:52 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[përpunoni burim]

WMF Surveys, 29 mars 2018 20:20 (CEST)

CEE Newsletter - March 2018[përpunoni burim]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 3, March 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 3 • March 2018

ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 6 prill 2018 19:08 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[përpunoni burim]

WMF Surveys, 13 prill 2018 03:19 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[përpunoni burim]

WMF Surveys, 20 prill 2018 02:28 (CEST)

CEE Newsletter - April 2018[përpunoni burim]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 4, April 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 4 • April 2018Delivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 4 maj 2018 16:19 (CEST)

CEE Newsletter - May 2018[përpunoni burim]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 5, May 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 5 • May 2018

ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 10 qershor 2018 21:08 (CEST)

CEE Newsletter - June/July 2018[përpunoni burim]

CEE Newsletter - cover photo - Vol 2, Issue 6, June-July 2018.png


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 6 • June/July 2018

ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 18 korrik 2018 23:34 (CEST)