Shqipëria kujton : 1944-1991

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria kujton : 1944-1991 : antologji me autor Ardian Klosi (përg.) dhe Elsa Demo (përg.). Botuar në Tiranë nga "K & B", në vitin 2009. Faqet e librit 490.