Skeda:Map - NL - Municipality code 0707 (2009).svg

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dokument origjinal(skedë SVG, fillimisht 300 × 160 pixel, madhësia e skedës: 530 KB)

Commons-logo.svg Kjo skedë është prej Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projekte të tjera. Përshkrimi në këtë skedë në këtë faqe nuk është treguar më poshtë. Shko tek faqja përshkruese në Commons Shko tek faqja përshkruese në Commons

Përshkrimi
 • Location maps for the 441 municipalities in the Netherlands. Boundaries 1/1/2009
 • Automatically generated with script
 • File name contains "Municipality code" (CBS-code) as specified in: [1]
 • Created in svg using coordinate data derived from ESRI data published by Centraal Bureau voor de Statistiek, Voorburg/Heerlen. ([2])
 • Color coding and original design (slightly adpated by me) by user Mtcv (2006/2007) ([3])


© Krijuesi i kësaj skede, Centraal Bureau voor de Statistiek, lejon këdo ta përdorë për çdo qëllim, me kusht që krijuesi është i atribuar si duhet. Rishpërndarja, puna derivative, përdorimi komercial, dhe të gjitha përdorimet janë të lejuara.
Atributim: Centraal Bureau voor de Statistiek

OTRS Wikimedia

This work is free and may be used by anyone for any purpose. If you wish to use this content, you do not need to request permission as long as you follow any licensing requirements mentioned on this page.

Wikimedia has received an e-mail confirming that the copyright holder has approved publication under the terms mentioned on this page. This correspondence has been reviewed by an OTRS member and stored in our permission archive. The correspondence is available to trusted volunteers as ticket #2007041210008226.

If you have questions about the archived correspondence, please use the OTRS noticeboard.


Ticket link: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2007041210008226

This image is (in part or entirely) based on geographical data from Statistics Netherlands (Centraal Bureau voor de Statistiek). Digital geometry files in ESRI format can be downloaded from their website [4].

In particular, boundary data of statistical districts is based on either the Wijk- en buurtkaart 2005, or the Wijk- en buurtkaart 2003 ("CBS/TOPgrenzen"). Data on localities (bevolkingskernen) are from the publication Bevolkingskernen in Nederland 2001.

Conditions of use (in Dutch):

 • Bij visualisering van gegevens met behulp van het digitale bestand Wijk- en buurtkaart 2005 dient te worden vermeld:
Bron: © 2006, Centraal Bureau voor de Statistiek / Topografische Dienst Kadaster
 • Bij visualisering van gegevens met behulp van het digitale bestand CBS/TOPgrenzen dient te worden vermeld:
Grenzen ondergrond: © 2003, Centraal Bureau voor de Statistiek/Topografische Dienst Kadaster
 • Bij visualisering van gegevens met behulp van het digitale bestand "Bevolkingskernen 2001" dient te worden vermeld:
Bron: © 2005, Centraal Bureau voor de Statistiek

Unless otherwise specified, data on waterways and lakes are from the public domain Digital Chart of the World.

Data
Burimi own work , using CBS data
Autori Michiel1972 (talk) 23:19, 24 January 2009 (UTC)
Leja
(Ripërdor këtë skedë)

Attribution ShareAlike 3.0


w:sq:Creative Commons

atributim ndarë njësoj

Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Ju jeni i/e lirë:
 • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
 • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
 • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
 • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.

Historiku skedës

Shtypni mbi një datë/kohë për ta parë skedën siç ishte atëherë.

Data/KohaThumbnailPërmasatPërdoruesiKoment
e tanishme25 janar 2009 01:19Thumbnail për versionin duke filluar nga 25 janar 2009 01:19300 × 160 (530 KB)Michiel1972{{Information |Description=*Location maps for the 441 municipalities in the Netherlands. Boundaries 1/1/2009 *Automatically generated with script *File name contains "Municipality code" (CBS-code) as specified in: [http://www.cbs.nl/nl-NL/menu/methoden/c

Këto faqe lidhen tek kjo skedë:

Përdorimi global i skedës

Wiki-t e tjerë në vijim e përdorin këtë skedë:

Metadata