Jump to content

Dallime mes rishikimeve të "Pjesët përbërëse të kompjuterit"

[redaktim i pashqyrtuar][redaktim i pashqyrtuar]
 
== Kasa ==
Është kutia metalike ose plastike ku ndodhen pjesët e brendshme të kompjuterit.Duhet te jet e fort qe ti rezistoj goditjeve mekanike Kasazgjidhet në varësi të përmasave ( duhet shikuar nëse ofron hapsirën e nevojshme për të gjitha pajisjet e brendshme që duam të kemi në kompjuter) dhe shijeve estetike personale.
 
 
== Power Supply ==
Anonymous user