Dallime mes rishikimeve të "Moda"

Jump to navigation Jump to search
198 bytes added ,  4 vjet më parë
ASHJX
v (Rregullim i sintaksës using AWB)
(ASHJX)
xas\a,c .a,\MX\ZXMMMMMQAAAAADXAX ZXXKLMWXM NBDNDNKQCCNNXKNZCKZ\ JL;SAD; \NJD KSK NKKS KXX SW SAKS XWK KZXo;
{{Faqe e palidhur|data=shtator 2012}}
{| class="wikitable sortable"
'''Moda''' është stili dhe zakoni i përhapur ne një kohe te caktuar. Ne kuptimin e saj me te zakonshëm, "moda" përshkruan stilin me te përhapur te veshjes. Shume lloje te modës janë te përhapura ne kultura te ndryshme ne një kohe te caktuar. Por, e rëndësishme është idea qe kursi i dizajnimit dhe i modës ndryshon shume me shpejt se sa vete kultura si e tere. Dizajnuesit ose stilistet e modës krijojnë dhe prodhojne shume artikuj veshjesh.
|+
!djiqhSAS;Aqazazackchjhxdnmxnz\mxidjmxnws\c,D
!
!
!
|-
|
|
|
|
|-
|
|
|
|
|-
|
|
|
|
|}
'''[[Moda]]''' është stili dhe zakoni i përhapur ne një kohe te caktuar. Ne kuptimin e saj me te zakonshëm, "moda" përshkruan stilin me te përhapur te veshjes. Shume lloje te modës janë te përhapura ne kultura te ndryshme ne një kohe te caktuar. Por, e rëndësishme është idea qe kursi i dizajnimit dhe i modës ndryshon shume me shpejt se sa vete kultura si e tere. Dizajnuesit ose stilistet e modës krijojnë dhe prodhojne shume artikuj veshjesh.
 
Termat "ne mode" ose "jo ne mode" janë përdorur për te përshkruar neqoftese dikush apo diçka përshtatet me modën aktuale apo jo edhe aq aktuale, me te përhapur, me popullore, por gjithsesi cdo vend ka moden e vet dhe ne nuk duhet ti gjykojme njerezit per menyren e tyre te te veshurit.
Anonymous user

Menyja e lëvizjeve