Dallime mes rishikimeve të "Columbia (South Carolina)"

Jump to navigation Jump to search
Faqe e re: '''Columbia''' (shqiptohet Kol'umbia) është kryeqytet dhe qyteti më i madh i shtetit amerikan të Karolinës së Jugut. Popullsia e qytetit në vitin 2008 ishte 127....
(Faqe e re: '''Columbia''' (shqiptohet Kol'umbia) është kryeqytet dhe qyteti më i madh i shtetit amerikan të Karolinës së Jugut. Popullsia e qytetit në vitin 2008 ishte 127....)
(Pa ndryshime)

Menyja e lëvizjeve