Stampa:Foto-GFDL

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Heckert GNU white.png
Kjo figurë u publikua nën licensën: GNU Free Documentation License.

Për ta kopjuar, shpërndarë ose modifikuar atë është e lejueshme, sipas kushteve të përcaktuara tek Copyright e Lizencës-GNU për dokumentacion të lirë, versioni 1.2 ose një version i mëvonshëm, të publikuar nga Free Software Foundation.

Shiko dhe Wikipedia:Projekti Mirëmbajtje