Stampa:Kartela/Foto

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës

Kjo stampë mundëson realizimin e një kartele V2 përmes tullave. Tulla {{Kartela/Foto}} përdoret për të shtuar një foto në kartelë.

Sintaksa[Redakto nëpërmjet kodit]

Kopjoni dhe ngjitni këtë në një faqe të stampës kartelë.

{{Kartela/Fillim}}
{{Kartela/Foto|Emri i skedës|Përshkrimi|Madhësia në px|Tekst alternativ|Vlera colspan|Link|Kategoria}}
{{Kartela/Fund}}

Parametrat[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Parametri 1 : Përdoret për të treguar emrin e skedës të fotos të cilin doni të përfshini në kartelë si përshembull : {{Kartela/Foto|Fotojaime.svg}} .
  • Parametri 2 : Përdoret për të shtuar një përshkrim ndër foto, si përshembull : {{Kartela/Foto|Fotojaime.svg|Pamje e anijes në vitin 1904}}. E parazgjedhur, nëse parametri është bosh asnjë përshkrim nuk shfaqet.
  • Parametri 3 : Përdoret për të modifikuar madhësinë e fotos në numër të pixel-it. Nuk është e nevojitshme të shkruhet px por vetëm numri, si përshembull : {{Kartela/Foto|Fotojaime.svg|Pamje e anijes në vitin 1904|100}}. E parazgjedhur madhësia e fotos është 280 px. Stampa gjithashtu nuk lejon në mënyre automatike shkruarjen e një madhsie të fotos më të madhe se 280 px. Stampa shton një mesazh gabimi nëse faqja përmban një foto shum të madhe dhe shton faqen në pyetje tek Kategoria:Gabim kartele/Foto shumë e madhe.
  • Parametri 4 : Përdoret për t'i shtuar një tekst alternativ fotos prezente në infobox, si përshembull : {{Kartela/Foto|Fotojaime.svg|Pamje e anijes në vitin 1904|100|Foto e cila prezanton këtë}}. E parazgjedhur alternativa e fotos do të jetë « Foto ilustruese e artikullit Emri i faqes ».
  • Parametri 5 : Përdoret për të modifikuar vlerën colspan në infobox, si përshembull : {{Kartela/Foto|Fotojaime.svg|Pamje e anijes në vitin 1904|100|Foto e cila prezanton këtë|3}}. E parazgjedhur vlera colspan është 2.
  • Parametri 6 : Përdoret për të shtuar një lidhje mbi foto, si përshembull : {{Kartela/Foto|Fotojaime.svg|Pamje e anijes në vitin 1904|100|Foto e cila prezanton këtë|3|http://www.google.com}}.

Shembuj[Redakto nëpërmjet kodit]

Shembull i thjeshtë[Redakto nëpërmjet kodit]

Titulli
Një foto shembull.
Foto shembull.
{{Kartela/Fillim}}
{{Kartela/Titull|Titulli}}
{{Kartela/Foto|Example.svg|Foto shembull.|250|Një foto shembull.}}
{{Kartela/Fund}}


Shembull në një stampë[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Kartela/Fillim}}
{{Kartela/Titull
 | Titulli
}}
{{Kartela/Foto
 | {{{foto|}}}|{{{përshkrimi|}}}|280|Foto e cila prezanton këtë.
}}
{{Kartela/Fund}}

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]