Jump to content

Themie Thomai

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Themie Thomaj)

Themie Thomai ish Ministre e Bujqësisë e Shqipërisë dhe anëtare e Byrosë Politike dhe e Komitetit Qendror të PPSH-së. Ajo është ministrja e Bujqësisë më jetëgjatë e çdo qeverie të Shqipërisë. Themie Thomai u emërua në këtë post në vitin 1975 dhe e mbajti deri në vitin 1989.