Thikapunues

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Thikapunues (briskaxhi), ishte ndë mjeshtëritë më të vjetra. Na mungojnë të dhënat për ekzistimin e dyqaneve të kësaj zeje në Gjilan. Në prodhimet e tyre përdorin kryesisht hekur, çelik dhe bakër.