Turqit dhe Shqiptarët

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Turqit dhe Shqiptarët Vëzhgime e përshkrime historike, gjeografike e arkeologjike. Libër me autor Ibrahim D. Hoxha. Redaktor letrar: Irfan Bregu. Korektore: Mynevere Hoxha. Redaktor teknik: Ibrahim Xhamaj. Recensentë: Dashamir Toska, Zihni Haskaj. Mbulesa: Bujar Zajmi. Faqet e librit 200. Shtëpia Botuese Vetjake "Hasan Tahsini" Tiranë, 1994.