Çështja çame në kërkim të një zgjidhjeje

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Çështja çame në kërkim të një zgjidhjeje : (konferencë shkencore mbi Çamërinë, mbajtur në Nëntor 2006 në Tiranë) libër nga Ahmet Mehmeti (përg. për bot.), Beqir Meta (red.) dhe me autorë kolektivë nga Instituti i Studimeve për Çamërinë. Botuar në Tiranë nga "Arbëria", në vitin 2009. Faqe 181.