Çështja çame në strategjinë tonë kombëtare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Çështja çame në strategjinë tonë kombëtare.jpg

Çështja çame në strategjinë tonë kombëtare Autori Sulejman Abazi- Neshaj. Botuar nga "Rugova Art", Tiranë 2012. Faqet e librit 366.

Libri është ndarë në 18 kapituj, dhe është sublimat i shikimeve shkencore dhe strategjike në rajon dhe më gjerë.