Çështja e Kosovës gjatë Luftës së Dytë Botërore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Çështja e Kosovës gjatë Luftës së Dytë Botërore libër me autor Izber Hoti dhe Enver Maloku (red.). Botuar në Prishtinë nga QIK, në vitin 1997. Faqe 111.