Çështja e valles popullore shqiptare në Preshevë dhe rrethinë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Çështja e valles popullore shqiptare në Preshevë dhe rrethinë : (tribunë shkencore e mbajtur në Preshevë, më 24 tetor 2010) libër nga Jonuz Fetahaj (red.). Botuar në Preshevë nga Shoqata për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore, në vitin 2011. Faqet e librit 118.