Çështje të folklorit shqiptar 4

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Çështje të folklorit shqiptar 4 libër me autorë Ali Xhiku, Beniamin Kruta, Dalan Shapllo. Botuar në Tiranë në vitin 1989 nga "Akademia e Shkencave". Libri (V.4), ka 375 faqe dhe me nota.

Shënime: Folklori shqiptar, valle popullore shqiptare, studime.