Çështje të studimeve albanologjike : materiale nga Simpoziumi Shkencor i mbajtur në Prishtinë, më 20 dhe 21 dhjetor 1985

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Çështje të studimeve albanologjike : materiale nga Simpoziumi Shkencor i mbajtur në Prishtinë, më 20 dhe 21 dhjetor 1985 libër nga Idriz Ajeti (red.). Botuar në Prishtinë, në vitin 1987. V.1, me 473 faqe.