Jump to content

Çështje të studimeve albanologjike : materiale nga Simpoziumi Shkencor i mbajtur në Prishtinë, më 20 dhe 21 dhjetor 1985 (V.2)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Çështje të studimeve albanologjike : materiale nga Simpoziumi Shkencor i mbajtur në Prishtinë, më 20 dhe 21 dhjetor 1985 libër nga Idriz Ajeti (red.). Botuar në Prishtinë, në vitin 1987. V.2, me 425 faqe.