Çamëria, tokë e pëgjakur

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Çamëria, tokë e pëgjakur libër me autor Petrit Demi dhe Laurant Bica (red.). Botuar në Tiranë nga "ASD", në vitin 2008. Faqe 102.