Çamëria kërkon drejtësi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Çamëria kërkon drejtësi : (refleksione historike) libër me autor Syrja Rexha dhe Hilmi Saqe (red.), Ahmet Mehmeti (red.). Botuar në Tiranë nga "Arbëria", në vitin 2009. Faqe 319.