Çelësi i letërsisë dhe gjuhës shqipe

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Çelësi i letërsisë dhe gjuhës shqipe.JPG

Çelësi i letërsisë dhe gjuhës shqipe (për shkollat e mesme profili natyror dhe shoqëror). Autore: Rita Petro. Botuar në Tiranë : Albas, 2009. Faqet e librit 334.