Çeshtje teorike të estetikës dhe të kulturës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Çeshtje teorike të estetikës dhe të kulturës.JPG

Çeshtje teorike të estetikës dhe të kulturës Autori: Alfred Uçi. Faqet e librit 290.