Ëndërr quaj jetën

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ëndërr quaj jetën, një libër me krijime nga Klasa e VI a të shkollës "24 Maji" në Vlorë.

Ëndërr quaj jetën

Informacione per librin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Krijime të nxënësve të klasës së VIa të shkollës "24 maji" Vlorë.
(Këto krijime letrare janë realizuar brenda dhe jashtë orëve të mësimit mbështetur në programin mësimor.)
Ideja dhe organizimi: Thoma Leka
(Mësues i gjuhës shqipe. Mësues kujdestar (2008-2013)
Redaktorë: Helena Grillo
Adelina Ibrahimi(Hoxha)
Korrektore letrare: Hellena Grillo
Design&Layout: Bledar Haruni
Kopertina: Eno Simoni
Shtypur në "PAVARËSIA"
Lagja: Lef Sallata, Rruga: Sadik Zotaj. Ish F. Orizit
e-mail: shtypshkronjapavaresia@gmail.com
+355 (0)69 21 39 678
Vlorë, 2010

Nxënësit që kanë marrë pjesë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • Anisa Rrapi
 • Amadeo Haskoçelaj
 • Brixhilda Zeneli
 • Dardan Madani
 • Dejvi Hoxha
 • Elvi Nuhu
 • Elja Resuli
 • Erisa Shimi
 • Fatjona Aliaj
 • Fatjona Tozaj
 • Françeska Murati
 • Federico Memetaj
 • Grigor Pappa
 • Hera Aliaj
 • Ira Aleksi
 • Jurgen Seriani
 • Kevin Agastra
 • Kejsi Vaso
 • Klaudja Çuni
 • Klevi Metaj
 • Kristiana Gjata
 • Llazar Pappa
 • Marina Alikaj
 • Marta Tahiri
 • Megi Karafili
 • Megi Jaupaj
 • Sigela Muharremi
 • Steven Braka
 • Xhulja Pashaj