100 vjet Pavarësi – Flamuri që Ringjalli një Komb

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
100 vjet Pavarësi – Flamuri që Ringjalli një Komb.JPG

100 vjet Pavarësi – Flamuri që Ringjalli një Komb libër me Autorë Moikom Zeqo dhe Dëshira Jazexhiu.

Libri “100 vjet Pavarësi – Flamuri që Ringjalli një Komb” sjell fakte historike të panjohura deri më sot, dokumente origjinale, foto të publikuara për herë të parë, informacion për figurat kryesore kombëtare të kulturës e politikës. Nën siglën e Shtëpisë Botuese “Erik” ky botim i veçantë i kushtohet ngjarjes së madhe historike të Shpalljes së Pavarësisë dhe themelimit të Shtetit Modern Shqiptar.