100 vjet Pavarësi : aktet e konferencës shkencore ndërkombëtare : Tiranë, më 26-27 nëntor 2012

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

100 vjet Pavarësi : aktet e konferencës shkencore ndërkombëtare : Tiranë, më 26-27 nëntor 2012 libër nga Beqir Meta (red. shkenc. dhe përg. për bot.) dhe autorë kolektivë nga Qendra e Studimeve Albanologjike. Instituti i Historisë. Botuar në Tiranë nga Botimet Albanologjike, në vitin 2014. V.1, me 586 faqe.