100 vjet shkollë shqipe në Shënmëri të Tiranës : 1915-2015

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

100 vjet shkollë shqipe në Shënmëri të Tiranës : 1915-2015 libër me autor Lulëzim Koçi dhe Elmas Leci (red.). Botuar në Tiranë nga "Albpaper", në vitin 2016. Faqe 340.