100 vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë dhe 100 vjetori i pushtimit serbo-malazez të vilajetit të Kosovës : ekspozitë tematike muzeore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

100 vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë dhe 100 vjetori i pushtimit serbo-malazez të vilajetit të Kosovës : ekspozitë tematike muzeore broshurë me autor Mehmet Gjoshaj. Botuar në Prishtinë nga Muzeu i Kosovës, në vitin 2012. Faqe 32.